I’ve been trying to work on this math problem all day in my head. Maybe you can help.
There was once a mom who had 24 hours in her day.
She attempted to sleep for 8 hours, in various shifts throughout the day and night.
24-8=16
She nursed a baby 8 times a day for 30 minutes, which equals 4 hours.
16-4=12
She did home school with her children for 6 hours a day.
12-6=6
She spent 1 hour a day taking a shower, getting dressed, putting on make-up and helping her children look presentable.
6-1=5
She spent 2 hours a day cooking, eating and cleaning up after three meals for five people.
5-2=3
She spent 1 hour a day (on average) taking children to various activities and waiting for them to complete those activities.
3-1=2
She spent 1 hour a day on laundry, picking up the house and cleaning.
2-1=1
She spent 1 hour a day interacting with her husband and kids and/or running errands, grocery shopping, thinking about exercising, taking various people to the doctor and dentist, paying the bills or returning phone calls.
1-1=0
She spent every hour of the day multitasking to make room for a quiet time, reading and writing about it all on her blog.
And she feels like she doesn’t have time for herself. Hmm? I guess it’s not just a feeling, it’s a mathematical equation. And math makes it a fact, right?

Don’t miss a post. Subscribe in a reader!

Pin It